torstai 7. syyskuuta 2017

Uusi massatuhoase




Yhdysvallat on esitellyt viimeisen 100 vuoden aikana kaksi kertaa aivan uuden massatuho aseen. Jälkimmäinen kerta on käsittämätön tapaus. Se tapahtui 11.9. 2001 ja sen käyttö esiteltiin maailmanlaajuisesti suorassa TV-lähetyksessä ja sen jälkeen tuhansia kertoja videolla. Uusi ase on suunnattu sähkömagneettinen sädease. Tähän liittyy kuitenkin kummallisuuksia. Tarina joka tämän yhteydessä kerrotaan ei liity tähän aseeseen mitenkään. Tämä tapahtuma on myös merkillinen siksi, että isku kohdistuu omaan väestöön eikä rikoksesta näytä jäävän kiinni kukaan.


Mitä siis tapahtui. New Yorkissa sijainnut 7 rakennuksen World Trade Centre tuhottiin lähes täydellisesti kolmessa lyhyen ajan sisällä tapahtuneessa iskussa. Maailma ei ollut ennen tätä koskaan kohdannut tilannetta, jossa 500 000 tonnia terästä ja betonia tuhotaan tomuksi alle 10:ssä sekunnissa. Tämä ilmiö toistettiin siis kolme kertaa. Tästä ei olisi vieläkään mitään yleistä tietoa teon tehneen sisäpiirin lisäksi, jos professori Judy Woods ei olisi julkaissut asiaa kirjassaan Where the tower go? Hänellä on riittävästi ammatillista tietoa ja raudanluja analyyttinen ote. Hän käy läpi kaikkialla julkisuudessa olleet todisteet läpi ja järkehtämättömällä johdonmukaisuudella päätyy ainoaan mahdolliseen tulokseen. Päättely ei jätä mitään tulkinnanvaraa vaan esittää niin kattavan kiistattoman aineisto, että tämän johtopäätöksen kumoaminen on mahdotonta. Löysin hänen esitelmänsä YuoTubesta vasta muutama kuukausi sitten ja sain kirjan luettua vastikään. Tässä  yhteydessä tuli esille suuri joukko asioita, joista en ollut lainkaan tietoinen ennen. Samalla hän avasi silmäni näkemään ensi kertaa, mitä todellisuudessa tapahtui eikä mitä kerrotaan tapahtuneen.


Luettelen tässä vain lyhyesti muutaman asian, jotka kukin yksistään riittää kaatamaan sekä virallisen tarinan, että controlled demolition, thermanit selityksen sekä miniydinpommit.
Ensimmäinen ja täysin kiistaton asia on seuraava: kolme pilvenpiirtäjää hajosi pölyksi, ennenkuin se ehti pudota maahan. Virallinen ja controlled demolition version kertovat tornien romahtaneen kasaan. Pulmana tässä on, että tällaista kasaa ei ole! Videoissa näkyy selvästi, kun torni ikäänkuin suihkuaa tomuksi eikä luhistu kasaan. Torni 1:n maanalaisessa porraskäytävässä oli tapahtuman aikaan 12 palomiestä ja tornin tuhoutumisen jälkeen he kävelivät ulos sieltä kun tornia ei enää ollut. Jos torni olisi romahtanut, nämä miehet olisivat jääneet loukkuun 100 kerroksen romun alle!


Mitä sitten oikeasti tapahtui? No sitä en tarkkaan tiedä, mutta kaikki todisteet viittaavat siihen, että sähkömagneettisella impulssilla on kyetty hajoittamaan kovien materiaalin molekyylirakeen ja sekä teräs, että betoni on muuttunut pienijakoiseksi tomuksi. Jos asia tarkemmin kiinnostaa, kannattaa tutustua Judy Woodsin YouTube esityksiin ja varsinkin kirjaan.
Kirja: Judy Wood: Where did the towers go? https://goo.gl/vCu3Jm 
Video: https://www.youtube.com/watch?v=vadSaWyiozg&t=1608s

WTC tornin hajoaminen 3.jpg
JydyWoodkuvat4.jpg
Maanalaiset kerrokset heti tornin tuhon jälkeen.

(Tästä aiheesta olen kirjoittanut toisenkin jutun: Mihin tornit katosivat? https://elamankokemuksi.blogspot.fi/2017/08/mihin-tornit-katosivat.html )


Ensimmäinen kerta oli toisen maailmansodan lopulla Hiroshimassa elokuun 6. 1945. Koko kaupunki hävisi tuhkana tuuleen. Välittömästi kuoli n. 90 000 ja radioaktiiviseen säteilyyn viiden vuoden
kuluessa n. 200 000
.

Tässä oli kaupunki. (lähde: Wikipedia)

Tässä vielä Judy Wood: https://www.youtube.com/watch?v=bRq2xQSPPJk&t=2983s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti