torstai 14. syyskuuta 2017

Hävinnyt korkeateknologinen historiamme

Olen jo Dänikenin ajoista (1968) törmätessäni pyramidien jättiläismäisen rakenteeseen ollut vakuuttunut siitä, että meille tarjottu selitys niiden synnystä ei selviä minkäänlaisesta loogisuus testistä. Kun siis ajatellaan Kheopsin pyramidia ja sitä, että siinä on 4,5 miljoonaa keskimäärin 1,5 tonnin kiveä, on selvää, että tuota rakennelmaa ei ole voitu rakentaa 20 vuodessa, vaikka käytävissä olisi ollut millainen armeija ihmisiä tahansa. Tätä käsitystä ei kuitenkaan ole ollut helppo vakuuttaa epäilijöille.
Tilanne kuitenkin muuttui 2000-luvulle tultaessa, kun hankin Christopher Dunn:n kirja:
The Giza Power Plant ( 1998 ). Dunn ei käsittele rakennusprosessia lainkaan vaan tekee havaintoja rakenteissa toteutuksen tarkkuudesta. Dunn on itse taustaltaan kivenhakkaaja ja hyvin perehtynyt nykyään käytössä oleviin tekniikoihin ja lopputuloksen tarkkuuteen.


Pyramidin koko ja rakennustoleranssit
Hän esittää todella loputtomalta tuntuvan luettelon pyramidin rakennuksen tarkkuus työstä. Esimerkkinä tässä olkoon vaikka pyramidin pintaa alunperin peittäneen marmorikuori. Tästä kuoresta ei ole enää paljon jäljellä ( palaa tähän myöhemmin). Kuitenkin siitä mitä on jäljellä selviää, että marmori kuori on rakennettu 15 - 20 tonnin painavista marmori laatoista ja laattojen väliset saumat ovat 0 - 0,5 mm - siis korkeintaa kynnen vahvuisia. Tällainen tarkkuus olisi vaikeata saavuttaa edes nykyaikaisilla välineillä. On täysin selvää, että tällaista lopputulosta on täysin mahdotonta saada aikaan moskalla ja kupari piikeillä ja taltoilla!


Kuten sanottu näitä tämän tyyppisiä todisteita on pitkin pyramidia. Tarina muuttuu vielä       paljon oudommaksi kun siirrytään Sakkaran Serapeijumiin. Olemme käyneet tuossa luolassa 1992 ja näky on todella vaikuttava. Paikka on maanalainen n. parisataa metriä pitkä tunneli. Täällä tunnelissa on 21 basaltista leikattua laatikkoa (arkkuja) , jotka ovat yhdestä kivestä leikattuja ja valtavan kokoisia. Tällainen laatikko painaa n. 65 - 70 tonnia ja kansi noin 20 - 30 tonnia. Laatikot ovat 4 m pitkiä, 3,30 m korkeita ja 2,25 m leveitä  Kun Dunn tutki näiden kivityötä hän hämmästyi täydellisesti. Näiden laatikoiden kaikki seinät ( n. 12 m ) on hiottu (tai leikattu) niin, että niiden pinta eroaa absoluuttisesta tasosta ainoastaan 0,005 mm ! Tämä on täysin käsittämätöntä. Kaiken kukkuraksi nämä 21 n. 70 tonnin laatikkoa on tuotu 200 metriä pitkään kapeaan käytävään!


serapeum01.jpgSerapeumKäytävä.jpgRasiaTasaisuus.jpg
Serapeium basaltilaatikko, käytävä ja laatikon sisäseinä.


Tämän jälkeen Dunnin jalanjäljissä on kulkeneet monet ja etsineet uusia todisteita tarkkuus kivitöistä. Näitä on itse asiassa pitkin maapalloa. Eräs tunnetuimpia ovat Perussa Cuscon alueella olevat kivirakennelmat kuten Ollantaytambo. Yksi ahkerimmista asiaa selvittävistä on Brien Foerster ( https://hiddenincatours.com/tours/ ). Näitä tutkijoita on paljon ja Brien on matkannut näissä paikoissa useiden asiantuntijoiden kanssa.


P1060917 (2).JPG
Saqsaywaman linnake Cusco Peru

Näitä kohteita on maailmalla useita kuten esimerkiksi Pääsiäissaarten Moat ja Libanonissa Baalbekin temppelialueen kivijalusta, joka on rakennuttu 1200 tn - 900 tn suorakulmaisista särmiöistä, jota on vielä kahdessa kerroksessa. Nämä kivet painavat  niin paljon, että niitä tuskin kyettäisiin siirtämään paikalleen edes tämän päivän parhaalla teknologialla.

Nyttemmin on vahvistunut käsitys, että sen paremmin dynastioiden aikaisen egyptiläiset kuin inkatkaan eivät koskaan rakentaneet näitä, vaan nämä ovat huomattavasti vanhempia ja nuo ihmiset ovat löytäneet rakennukset tai niiden jäänteet ja käyttäneet niitä hyväkseen. Tämän käsityksen mukaan on paljon viitteitä siitä, että maapalloa kohtasi jättiläismäinen katastrofi noin 13 900 vuotta sitten viimeisen jääkauden lopulla ja nämä rakenteet ovat siis tätä edeltävältä ajalta. Tämä ilmiö on saattanut olla maapallonlaajuinen tsunamihyökyaalto, jonka on saanut aikaan yhtäkkiä purkautunut suuri määrä vettä sulavan jäätikön jäätaskusta.


Brian Foerster ei ota kantaa siihen kuka ja mistä ovat ne ihmiset ( tai ihmisen kaltaiset ) joilla oli käytössään huipputeknologia. Jos kuitenkin uskomme muinaisia kulttuureja ympäri maailmaan, niin ne kaikki vakuuttavat, että nämä “jumala” tulivat taivaasta ( lue avaruudesta).


Surullista on, että virallinen historiankirjoitus työntää täysin päänsä pensaaseen aivan päivänselvitä kiistattomilta todisteilta ja härkäpäisesti pitää kiinni lapsenomaisista sepityksistään.
Kiinnostava yksityiskohta myös on se, että on lähes mahdotonta selittää käytettyjen kivien valtavaa kokoa ja liikuttelua olettamatta, että näillä ihmisillä oli käytössään paikallinen antigravitaatiolaite tai sovellus.

Dunn: Lost Technologies of Ancient Egypt    https://goo.gl/Pih9Hq
             The Giza Power Plant   https://goo.gl/dckyMY

Brien Foerster: Lost Ancient Technology Of Peru And Bolivia https://goo.gl/Jwa5s9
 

2 kommenttia:

  1. Tuntuu käsittämättömältä. Eikö ole mitään jälkeä työkaluista, joilla kuvattua tarkkuutta voidaan saavuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pienintäkään. Siis ne työvälineet ja tekijät ovat kadonneet yli 12 000 sitten ja historiallien Egypti syntyi joskus n. 6000 v sitten. Hävittikö nämä jokin maapallonlaajounen katastrofi vain lähtivätkö tekijät ja veivät työkalut mennessään ?

      Poista