keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Kadonnut historiaamme etsimässä


Suuri osa meistä on tiennyt jo pitkään, että virallisessa historiankirjoituksessa on erittäin pahoja puutteita mitä pidemmälle historiaan mennään. Nykyään mietin sitä, onko näiden virheiden korjaamattomuuden takan oikeasti joku agenda. Minun on helppo kuvitella useita sellaisia häiriöitä, joita näiden asioiden avoin avaaminen saattaa aiheuttaa.

Vuonna 1968 Erich von Däniken julkaisi saksan kielellä kirjan jonka nimi on käännetty “Vieraita Avaruudesta”. Tässä Däniken esittää ison joukon sekä fyysisiä, että kirjallisia todisteita ja uusi tulkintoja, joiden perustetta hän päätteli, että ihmiskunnan historiaan on varsin pitkään vaikuttaneet älykkäät oliot maapallon ulkopuolelta. Däniken sai paljon seuraajia ja kirja oli myyntimenestys. Samaan aikaan virallinen historiantutkimus naureskeli hänen näkökantojaan.

Nyt 50 vuotta myöhemmin maailmalla on suuri joukko ihmisiä, jotka tutkivat enemmän tai vähemmän systemaattisesti näitä asioita. Huomattavan paljon uutta on selvinnyt tänä aikana.

Esimerkiksi tästä kamppailusta käy hyvin Suuren Pyramidin rakentaminen. Däniken esitti jo ensimmäisessä kirjassaan riittävät perusteet sille, että egyptiläinen yhteiskunta ja teknologia eivät mitenkään ole voineet rakentaa tuota rakennusta 20 vuodessa noin 5500 vuotta sitten.

Seuraava merkittävä kirjoittaja on Zecharia Sitchin. Hän julkaisi kirjansa 1976 The 12th Planet. Hän on syntynyt Azerbaizanissa ja suorittanut tutkinnon London School of Economics:ssa. Hän opetteli sumerien nuolenpääkirjoituksen ja on lukenut suuren määrän sumerien tekstejä. Olen aivan samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että kaikki vanhoihin teksteihin, kuten Gilgames tai Vanha Testamentti ei ole suhtauduttu oikein. Ne on tulkittu mielikuvitus kertomuksina eikä todellisuuden dokumentteina, kuten uskon niiden olevan. Ymmärrän hyvin, että 50 - 100 vuotta sitten eivät ihmiset voineet helposti ymmärtää, että nuo tarinat olivat kuvauksia todellisuudesta, kun meidän oma teknologiamme oli siihen aikaan vielä niin alkeellista, että tarinat yksinkertaisesti tuntuivat mahdottomilta. Nykyään tilanne on tykkänään toinen. Yksinkertaistaen voi sanoa, että Zacharian pääväittämä on, että sumerien jumalat ja Gilgames ovat kuvauksia todellisuudesta. Olen hänen kanssaan samaa mieltä.

Seuraava merkkipaalu on rakennusammattilaisten mukaantulo megaliittisten paikkojen tutkintaan. Christopher Dunn julkaisi kirjansa “Giza Power Plant” 1998. Tässä hän esittää Gisan Suuren Pyramidin liittyviä tutkimuksiaa. Kirjan teoria on todella huippuhyvä. Siinä selitetään monia pyramidiin liittyviä ilmiötä ensimmäistä kertaa järkevästi. Hän ei ota kantaa asioihin joita hän ei osaa selittää. Nyt ensimmäistä kertaa muinaista kivityötä ja sen tarkkuutta tarkastellaan työvälineiden näkökulmasta. Dunn osoittaa tyhjentävästi, että muinaisilla egyptiläisillä ei mitenkään voinut olla työvälineitä ja osaamista havaittujen lopputulosten aikaansaamiseksi. Aivan huippu on havainnot Sakkaran Serapeumissa sijaitsevin graniitilaatikoiden toteutuksesta.

Dunn julkaisi lisätutkimuksiaa ja täydensi edellisen kirjan havaintoja kirjassaan: Lost Technologies of Ancien Egypt ( 2010 ). Tässä kirjassa tutkitaan Karnakin temppelissä olevaa Ramses II pään aivan huikeaa rakennetta.



Nykyään tiedetään, että tällaisia hyvin samanlaisia megaliitisia paikkoja on ympäri maapalloa kuten esimerkiksi: useat kohteet: Pääsiäissaaret,  Libanonissa Baalbek,  Perussa ja Boliviassa, kuten Cusco, Nasca ja Pumapunku. Nämä kohteet sijaitseva lähellä maapallon isoympyrää, joka on 23 o kulmassa päiväntasaajaan. (kts. https://www.youtube.com/watch?v=pTeyoSYtOFg )

Tällä hetkellä näitä tutkijoita on paljon. Eräs hyvin aktiivinen henkilö on Brien Foerster . ja hänen https://hiddenincatours.com. Hän järjestää yleisölle matkoja moniin tällaisiin paikkoihin esimerkiksi Peruun ja Egyptiin.

Nykyisin on laajaa kannatusta saanut näkemys menneisyydestä on seuraava:

Megaliittiset rakenteet on tehty joskus 100 000 - 15 000 vuotta sitten. Ne ovat ympäri maailmaan saman korkeakulttuurin tuotoksia. Noin 16 900 sitten sattui maapallonlaajuinen katastrofi, jonka jälkeen tämän kultturin jäjet päättyvät. Suuri osa uskoo perustellusti, että tämä kulttuuri tuli maapallolle ulkoavaruudesta. Katastrofi aiheutta joko kulttuurin poistumisen maapallolta tai sen tuhoutumisen. Tästä kertovat lukuisat samansuuntaiset kertomukset sumeereilla, inkoilla, egyptiläisillä ja juutalaisilla.

Näiden lisäksi on vahvistunut käsitys siitä, että Vanhan Testamentin ja sumeerien kertomukset ensimmäisistä ihmisistä ovat tosia. Tässä ajatellaan, että nämä taivaiden miehet tekivät geenimanipulaatiota alkeelliselle ihmiselle ja näin sai alkuunsa Homos Abiens.

Edelleen mysteeri on miten tämä kulttuuri kykeni liikuttelemaan aivan käsittämättömän painavia kohteita. Esimerkiksi Baalbekissä on kivijalusta, jonka kivet painavat yli 1000 tn. Näiden siirteleminen edes nykytekniikalla olisi lähes mahdotonta. Oma käsitykseni on, että tällä kulttuurilla oli tieto gravitaation paikallisesta poissulkemisesta. Mikään muu ei oikein kykene selittämään noita valtavista elementeistä tehtyjä rakennelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti