perjantai 24. joulukuuta 2021

Huipputarkkuutta Egyptin Saccaran Serapeumissa




Huipputarkkuutta Egyptin Saqqaran Serapeiumissa




Serapeiumissa Saqqarassa on yli 20 kappaletta  yhteensä n. 70 tn painoisia kivilaatikoita, joiden laatikko on tehty yhdestä graniittilohkareesta kaivertamalla. Laatikkojen kaikki pinnat ovat supertasaisia ja kiillotettuja.  No väännän nyt vielä kerran rautalangasta: 

  1. Nämä on tehnyt avaruudesta tulleet oliot. Selvää on, että dynastian ajan egyptiläiset sen ajan tekniikalla eivät ole voineet  saada näitä aikaan. Tämä on tosiasi.

  2. on ilman muuta selvää, että niitä työvälineitä, joilla ne on tehty ei ole voitu löytää, koska niitä ei enää ole olemassa.

Keittiössämme on on graniittinen työtaso 60 cm x 140 cm eli 0,84 neliömetriä. Tämä on sahattu timanttiterällä ja kiillotettu

Otin tavallisen kulmaraudan näyttääkseni kiven pinnan tasaisuuden. Seuraavassa tulos: Kulman alta tuleva valo näyttää pinnan epätasaisuuden.



Christopher Dunn teki saman kokeen Serapeumin laatikoiden kanssa. Laatikon pystyseinä on 330 cm x 390 cm eli noin 13,2 neliömetriä. Hänellä oli kalibroitu viivain, jonka reuna eroaa absoluuttisesta suorasta korkeintaan 0,005 mm

.
Tuloksen oli, että tuota viivaimen alittavaa valoa ei ollut. Näin ollen pinnan tasaisuus eroaa absoluuttisesta tasosta vähemmän kuin tuo 0,005 mm ! 



Tällaista yli 10 neliömetrin pintaa ei voi saada millään aikaan tuon ajan työvälinein. Itse asiassa se on mahdoton jopa tämän päivän käsikäyttöisen hiomakoneen avulla.

Tämä siis aukottomasti todistaa, että dynastian ajan egyptiläiset eivät ole näiden tekijöitä. Sitä kuka on ei ole mitään tietoa!


Toinen tosiasia aiemmassa esityksessäni oli näiden laatikoiden kuljettaminen niille paikoille, jossa ne nyt ovat. Laatikoihin käytetyt graniittilohkareet on louhittu Assuanin graniittilouhokselta noin 1000 km päässä paikasta, jossa ne nyt ovat. Kukin lohkare paino 100 tn ja laatikko siis painaa n. 30 tn laatikko ja n. 15 tn kansi. Tunneli, jossa laatikot sijaitsevat on n. 200 m pitkä ja laatikot on sijoitettu käytävän kummallekin puolella taskuihin, joiden levys on noin 1,45 kertaa laatikon leveys. Seuraavassa pohjapiirros:

Laatikko siis painaa n. 30 tn eli saman kuin 24 Nissan Qashqai yhteensä:


Siis kun nämä ja 4 lisää puristetaan yhteen 4 m pitkäksi ja 2,5 m leveäksi ja 3 m korkeaksi nipuksi ja tämä kannetaan 150 m ja sijoitetaan  6 m x 4 m koloon niin homma on valmis. Miten nuo egyplitäiset ovat tehtävästä lihasvoimin selvinneet yli 20 kertaa jää kyllä mysteeriksi.


No tässä se väännetty rautalanka. Eipä sitten muuta. Tämä on nyt mun osalta sitten tässä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti